Vanliga frågor

Fungerar Gastryc för att gå ner i vikt?

Det enkla svaret är ja. Men vår produkt gör inte att du går ner i vikt på något mirakulöst eller magiskt sätt. Du måste själv ta rätt beslut men Gastryc kan underlätta genom att minska ditt sockersug och ge en känsla av att vara mätt och belåten på färre kalorier.

Hur fungerar Gastryc för att gå ner i vikt?

Gastryc skapar gelé i olika steg och vid olika omständigheter i kroppen. Ett pulver med rätt fördelning av ingredienser blandas med vatten. Du dricker blandningen som är lättdrucken men som reagerar med pH-värdet i magsaften som leder till nästa effekt i processen av gelbildandet och svällandet. Vätskan blir en gelmassa som är tillräckligt trögflytande så att den tar plats i magen och för att magsäcken ska behöva bearbeta den vilket gör dig mätt. Mättnadskänslan bidrar till att du får ett minskat sockersug och du får i dig färre kalorier. Efter att gelmassan har bearbetats i magsäcken passerar den genom nedre magmunnen och ut i tarmarna där den löses upp igen då det är högre PH i tarmregionen. På detta vis tar vätskan plats (volym) i magsäcken och löses sedan upp i tarmen igen. Vatten och helt naturliga produkter håller dig mätt och hjälper dig att gå ner i vikt! 

Hur ska jag använda Gastryc för att gå ner i vikt?

Blanda pulvret med 250ml vatten och skaka kraftigt tills pulvret är helt upplöst och drick inom ett dygn. Drick Hydrogel innan, under eller efter dina måltider för en ökad mättnadskänsla och en känsla av en fylld mage. Det gör att du kan äta mindre portioner, minska ditt sockersug och få i dig färre kalorier. 

Hur ofta ska jag använda Gastryc för att gå ner i vikt?

Våra kunder gör lite olika. Vissa ersätter frukost med en portion, vissa tar en till lunch för att äta en lättare lunch, andra en dos på kvällen för att minska på småätande och sockersuget. Men vanligast och vår rekommendation är att ta en portion 10 minuter före frukost, lunch och middag. Inför varje måltid eller valfri måltid för att minska på portionerna. Tre om dagen är rekommenderad dos. 

Finns det några risker med Gastryc och att gå ner i vikt?

Ingredienserna och tillsatserna som finns i Gastryc har länge använts av livsmedelsindustrin och är helt ofarliga. Även om produkten används flera gånger om dagen så ligger det under RDI och gränsvärden. För att få resultat används produkten i kombination med en hälsosam och balanserad kost, rörelse och träning och en hälsosam livsstil.